HBO Max kondigt concertspecial van Lizzo aan, documentaire 'Love, Lizzo' vanaf vandaag te zien

HBO Max kondigt concertspecial van Lizzo aan, documentaire 'Love, Lizzo' vanaf vandaag te zien

HBO Max heeft een concertspecial aangekondigd van de populaire Amerikaanse artiest Lizzo. De promo gaat hand in hand met de release van de persoonlijke documentaire Love, Lizzo (2022), die vanaf vandaag te zien is op de streamingdienst.

Doorbraak

Lizzo brak in 2019 door als artiest met het album Cuz I Love You, waarop hits als Juice en Tempo te horen zijn. Al snel stond ze met Ariana Grande op het podium en kon ze haar eerste Grammy-nominaties verzilveren. Lizzo's muziek is een combinatie van zang en rap.

In het jaar van haar doorbraak was Lizzo ook te zien in de film Hustlers (2019), waarmee ze duidelijk liet weten ook acteerambities te hebben. Grote vervolgrollen bleven vooralsnog uit, maar Lizzo's enorme populariteit heeft nu wel geleid tot een persoonlijke documentaire, Love, Lizzo. De film volgt Lizzo vanaf haar eerste stapjes in de entertainmentindustrie tot aan haar grote doorbraak, en laat zien hoe ze tot haar huidige succes gekomen is.

Kijk Love, Lizzo nu op HBO Max! 🍿

Speciale gasten

Streamingdienst HBO Max combineert de release van de documentaire met de promotie van een eveneens nieuw te verschijnen concertspecial, die eerder deze maand werd opgenomen tijdens een concert in Californië. Lizzo wordt bij haar optredens onder meer vergezeld door speciale gasten Cardi B, SZA en Missy Elliott.

Oudjaarsdag

Love, Lizzo is vanaf vandaag te streamen op HBO Max. De Nederlandse tak van het platform heeft nog niet bevestigd dat de releasedatum van de special ook voor Nederland geldt, maar de verwachting is dat je het concert op 31 december kunt bekijken.

Beeld: Foto 'Love, Lizzo' via HBO Max
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Video's HBO MaxLove, Lizzo (2022)Lizzo, Live in Concert (2022)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws