Nieuw filmbeeld van 'Magic Mike's Last Dance' verklapt hoe de franchise zal eindigen

Nieuw filmbeeld van 'Magic Mike's Last Dance' verklapt hoe de franchise zal eindigen

Een nieuw filmbeeld uit Magic Mike's Last Dance (2023) onthult hoe de laatste dans er daadwerkelijk uit gaat zien. De franchise zal volgend jaar eindigen met een lange dansroutine van hoofdrolspeler Channing Tatum en Eternals-ster Salma Hayek.

Volgende visuele onthulling

De primeur van Empire (zie het filmbeeld hieronder) is een volgende visuele onthulling over het vervolg op Magic Mike (2012) en Magic Mike XXL (2015). Ruim een week geleden deelden we de eerste trailer al. In Magic Mike's Last Dance komt het verhaal van Mike Lane (Tatum), een ambitieuze jongeman die zijn dromen waar probeert te maken als stripper in een Tampa club, tot een definitief einde.

Lange eindscène

Het vrijgegeven filmbeeld is afkomstig uit de dansscène die de film zal afsluiten, en naar verluid maar liefst dertig minuten zal duren. Mike ontmoet zijn tegenspeler, een welgestelde vrouw (Hayek), als hij als barman werkt en twijfelt om het strippen vaarwel te zeggen. Het personage van Hayek steelt zijn hart en overtuigt hem om nog één laatste show weg te geven.

Still 'Magic Mike's Last Dance' via Empire Magazine
Still 'Magic Mike's Last Dance' via Empire Magazine
Magic Mike's Last Dance (2023)
Een vervolg op 'Magic Mike' en 'Magic Mike XXL' met Channing Tatum in de hoofdrol.

Soderbergh keert terug

In tegenstelling tot deel twee (met Gregory Jacobs als regisseur), wordt dit derde en laatste deel weer geregisseerd door Magic Mike-maker Steven Soderbergh. De bioscooprelease staat gepland voor 9 februari 2023.

Beeld: Still 'Magic Mike's Last Dance' via Empire Magazine
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsMagic Mike's Last Dance (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws