Ontroerende kerstfilm op Netflix weet kijkers voor zich te winnen: 'Nieuwe favoriete kerstfilm'

Ontroerende kerstfilm op Netflix weet kijkers voor zich te winnen: 'Nieuwe favoriete kerstfilm'

De feestdagen zijn aanstaande en dat betekent dat Netflix wordt overspoeld met gloednieuwe kerstfilms. Hoewel de één volzit met clichés, weet de ander absoluut te overtuigen. Zo ook The Noel Diary (2022), de romantische Original wordt door kijkers zelfs bestempeld als hun "nieuwe favoriete kerstfilm".

Andere handige Netflix-pagina's:

Kippenvel en tranen

Kijkers laten via Twitter weten blij verrast te zijn door de kerstfilm met Justin Hartley. Het romantische verhaal brengt kijkers zelfs tot tranen: "Jup, ik ben al aan het huilen". Anderen bestempelen The Noel Diary als hun nieuwe favoriete kerstfilm en denken dat de Original het romkom-genre weer een boost kan geven: "Omg omg ik heb kippenvel. Yep! Dat was de beste film van dit jaar. Ik geloof dat deze film de filmindustrie kan redden en romkoms terug kan brengen."

The Noel Diary (2022)
6.1
Kijk op Netflix • Het verhaal van een man die met Kerstmis naar huis terugkeert om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen.

Terug naar het verleden tijdens Kerst

Wanneer bestsellerauteur Jake Turner (Justin Hartley) met Kerstmis naar huis terugkeert om de erfenis van zijn vervreemde moeder te regelen, ontdekt hij een dagboek dat geheimen kan bevatten over zijn eigen verleden en dat van Rachel (Barrett Doss): een intrigerende jonge vrouw met een eigen missie. Samen beginnen ze aan een reis om hun verleden onder ogen te zien en een toekomst te ontdekken die totaal onverwacht is.

Beeld: Still 'The Noel Diary' via Netflix / KC Bailey

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Noel Diary (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws