De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 47)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 47)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Wednesday (serie)

Wednesday (2022‑ )
8.2
Kijk op Netflix • De 16-jarige Wednesday Addams studeert aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen.

The Noel Diary

The Noel Diary (2022)
6.1
Kijk op Netflix • Het verhaal van een man die met Kerstmis naar huis terugkeert om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen.

Disney+

The Walking Dead seriefinale

The Walking Dead (2010–2022)
8.1
Kijk op Disney+ • In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special

The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022)
6.9
Kijk op Disney+ • Star-Lord, Drax, Rocket, Mantis en Groot houden zich bezig met pittige streken in een gloednieuwe originele special gemaakt voor Disney+.

HBO Max

Gaming Wall Street (docuserie)

Gaming Wall Street (2022)
7.2
Kijk op HBO Max • 'Gaming Wall Street' draait om de historische short squeeze van GameStop in 2021, en hoe een groep leunstoelbeleggers en online burgerwachten uiteindelijk hielpen de donkere onderbuik van Wall Street bloot te leggen.

A Christmas Mystery

A Christmas Mystery (2022)
5.9
Kijk op HBO Max • Wanneer de vader van haar beste vriendin valselijk wordt beschuldigd van het stelen van de kostbare jingle bells van de stad, moeten een jonge amateurspeurder en haar vrienden de echte dief voor Kerstmis vinden.

Videoland

The Real Housewives of Amsterdam

The Real Housewives of Amsterdam (2022‑ )
4.8
Kijk op Videoland • Maak kennis met Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Sheila Bergeik, Susanna Klibansky en de 34-jarige modeontwerpster Maria Tailor.

Zeeman Confronteert

Zeeman Confronteert (2020‑ )
Kijk op Videoland • In Zeeman Confronteert zetten Thijs Zeeman en zijn team alles op alles om Nederlanders die een groot probleem hebben te helpen.

Amazon Prime Video

Good Rivals (serie)

Good Rivals (2022‑ )
7.1
Kijk op Prime Video • 'Good Rivals' is een driedelige docuserie over een van de meest unieke en intense wedstrijden in de internationale sport:

Crimson Point

Crimson Point (2022)
6.4
Kijk op Prime Video • Na 20 jaar ten onrechte in de gevangenis te hebben gezeten voor de moord op zijn dochter, keert Frank terug naar zijn geboorteplaats op het platteland.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' via Disney+ / Marvel / Jessica Miglio

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws