De 10 beste nieuwe films op Netflix (week 47, 2022)

De 10 beste nieuwe films op Netflix (week 47, 2022)

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de tien beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Naast een gloednieuwe, waargebeurde Original-film, The Swimmers (2022), is nu ook de romantische kerstfilm The Noel Diary (2022) weer te zien, net als familiefilm Christmas on Mistletoe Farm (2022). Morgen (zaterdag) verschijnen nog een reeks films uit de lijst op Netflix, zoals Het irritante eiland (2019), De Tweeling (2002) en Cloaca (2003). Zondag verschijnt tot slot Mel Gibson in Hot Seat (2022).

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 7.5
  Kijk op Netflix • Vier oude studievrienden zijn door omstandigheden tijdelijk op elkaar teruggeworpen. Even herleeft hun studententijd.
 2. 7.4
  Kijk op Netflix • Na de dood van hun ouders wordt de kleine tweeling Lotte en Anna op abrupte wijze gescheiden. Lotte groeit op in Nederland en Anna in Duitsland.
 3. 7.3
  Kijk op Netflix • Het waargebeurde verhaal van tiener Yusra Mardini, een Syrische vluchtelinge, die een boot met vluchtelingen over de Egeïsche Zee in veiligheid sleepte.
 4. 6.8
  Kijk op Netflix • Een eeuwenoude vloek. Een eiland vol irritante mensen. Een besmette minister-president.
 5. 6.7
  Kijk op Netflix • Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de 12-jarige Max (Jacob Tremblay) in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen.
 6. 6.5
  Kijk op Netflix • Het verhaal van een man die met Kerstmis naar huis terugkeert om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen.
 7. 5.9
  Kijk op Netflix • Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.
 8. 4.7
  Kijk op Netflix • Nadat een leraar overlijdt, neemt zijn vriend, een ex-agent, een baan aan op de school waar hij werkte om de confrontatie aan te gaan met de bende die hij verantwoordelijk acht.
 9. 4.6
  Kijk op Netflix • Als een weduwnaar vlak voor de kerstdagen een boerderij erft, moet hij moeite doen om zich aan te passen aan het dorpsleven.
 10. 4.5
  Kijk op Netflix • Wallace Reed (Mel Gibson), een veteraan bij de bomopruimingsdienst, haast zich naar een stadspark waar zojuist een bom is ontploft.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'The Noel Diary' via Netflix / KC Bailey

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws