Emily staat voor moeilijke beslissingen in de trailer van 'Emily in Paris' seizoen 3

Emily staat voor moeilijke beslissingen in de trailer van 'Emily in Paris' seizoen 3

We keren weer terug naar Parijs met het nieuwe seizoen van Emily in Paris (2020‑ ). Het derde seizoen van de populaire serie met Lily Collins is vanaf volgende maand te zien op Netflix. De streamingdienst onthult zojuist de gloednieuwe trailer.

Emily staat voor lastige keuzes

Het is inmiddels een jaar geleden dat de modebewuste Emily voor haar droombaan naar Parijs is verhuisd. In seizoen 3 van Emily in Paris zullen we zien dat Emily een punt bereikt in zowel haar carrière als haar romantische leven waarop ze moet kiezen waar haar toekomst ligt. Ook zal het derde seizoen een aantal "verrassende wendingen" bevatten, zo laat Netflix weten.

Veel terugkerende gezichten

De trailer laat ons zien dat een hoop castleden van de serie ook terugkeren in seizoen 3. Zo zullen we naast Collins, ook Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Lucas Bravo (Gabriel), Ashley Park (Mindy), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Luc), Bruno Gouery (Julien), William Abadie (Antoine Lambert) en Lucien Laviscount (Alfie) weer terugzien.

Still 'Emily in Paris' via Netflix
Still 'Emily in Paris' via Netflix

Seizoen 4 op komst

Terwijl we nog wachten op seizoen 3 van Emily in Paris, kunnen we ook al rekenen op een vierde seizoen. Lily Collins liet dit enthousiast weten via een Instagrampost, enkele weken nadat het tweede seizoen te zien was op Netflix. Het is nog niet duidelijk wanneer het vierde seizoen zal verschijnen op de streamingdienst.

Het derde seizoen van Emily in Paris is vanaf 21 december te zien op Netflix.

Emily in Paris (2020‑ )
6.9
Kijk op Netflix • Emily (Lily Collins) is een ambitieuze marketingmanager uit Chicago. Emily bemachtigt onverwachts haar droombaan in Parijs wanneer haar bedrijf een Frans luxe marketingbureau overneemt.
Beeld: Still 'Emily in Paris' via Netflix/Stéphanie Branchu
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixEmily in Paris (2020‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws