Netflix kondigt nieuwe komediefilm aan met Ed Helms en Jennifer Garner

Netflix kondigt nieuwe komediefilm aan met Ed Helms en Jennifer Garner

Netflix kondigt een nieuwe komediefilm aan, genaamd Family Leave. The Office (2005–2013)-ster Ed Helms en Jennifer Garner (bekend van onder andere Catch Me If You Can (2002)) spelen de hoofdrollen in de film.

Verwisseling van lichamen

In de hartverwarmende familiekomedie spelen Helms en Garner Bill en Jess Walker, twee ouders die hun best doen om hun gezin bij elkaar te houden terwijl hun kinderen ouder, onafhankelijker en afstandelijker worden. Wanneer een toevallige ontmoeting met een astrologische lezer ervoor zorgt dat de lichamen van de familieleden met elkaar verwisseld worden, op de ochtend van de belangrijkste dag van hun leven, zullen de Walkers proberen zich te verenigen om een promotie, interview op de universiteit, platencontract en voetbalproef te krijgen.

Bekende regisseur en schrijver

Wie de andere familieleden van de familie Walker zullen spelen, moet nog worden aangekondigd. De film wordt geregisseerd door Joseph McGinty Nichol, professioneel bekend als McG. Nichol heeft ook al een aantal andere bekende films geregisseerd, waaronder Babysitter (2021) en Rim of the World (2019). De schrijver van de film is Adam Sztykiel (ook wel bekend van Black Adam (2022) en Made of Honor (2008)). David Hyman en Jason Brian Rosenthal zijn de uitvoerende producenten.

Gebaseerd op kinderboek

De komedie is gebaseerd op het boek "Bedtime For Mommy" van auteur Amy Krouse Rosenthal. Het kinderboek is uitgebracht in 2010 en gaat over een omgekeerde wereld waarin een klein meisje haar vader en moeder naar bed brengt.

De opnames van Family Leave starten volgende maand. Het filmen gaat door tot maart 2023. Het is nog niet bekend wanneer de komediefilm zal verschijnen op Netflix.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws