Nieuwe Nederlandse kerstfilm met Bracha van Doesburgh en Jandino Asporaat nu te zien op Netflix

Nieuwe Nederlandse kerstfilm met Bracha van Doesburgh en Jandino Asporaat nu te zien op Netflix

Netflix maakt zich op voor de feestdagen en zet vandaag de gloednieuwe kerstfilm De Familie Claus 3 (2022) online, het vervolg op de succesvolle films De Familie Claus (2020) en De Familie Claus 2 (2021). Het nieuwe kerstavontuur is nu te zien op de streamingdienst.

Op wintersport tijdens de feestdagen

In het nieuwe vervolg organiseert mama dit jaar een skivakantie in de bergen, tijdens de kerstperiode… Opa en Jules moeten daarom stiekem vanuit het hotel opereren om het kerstfeest alsnog door te kunnen laten gaan. De twee mannen zijn daardoor nogal afwezig tijdens de vakantie waar ze eindelijk weer eens samen zouden moesten zijn. Kleine zus Noor mist haar broer en besluit hem overal te volgen. Als zij de kerstwereld ontdekt, is de chaos compleet. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer?

Met Bon Bini Holland-ster Jandino Asporaat

Opnieuw neemt Ruben Vandenborre de regie op zich en het grootste gedeelte van de cast keert terug, waaronder Jan Decleir, Mo Bakker, Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs en Sien Eggers. Jandino Asporaat is door Netflix gecast als kerstelfje Joel. Samen met Ikka (Josje Huisman), Gunna (Eva Van der Gucht) en Holger (Stefaan Degand) schiet hij de Kerstman te hulp.

Vanaf vandaag op Netflix

De Familie Claus 3 is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'De Familie Claus 3' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDe Familie Claus 3 (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws