De top 10 best bekeken films & series nu op Netflix

De top 10 best bekeken films & series nu op Netflix
5 augustus 2020 om 12:28

Nu Netflix wat meer open is over de best bekeken titels op het streamingplatform kunnen we je hiervan ook makkelijk op de hoogte brengen. Hierdoor kunnen we je zowel op de hoogte houden van de nieuwste en beste films en series tussen het aanbod op Netflix, als je informeren over de populairste titels.

Hieronder zijn de best bekeken films en de best bekeken series van vandaag vermeld. De actie/dramafilm American Sniper voert de lijst van best bekeken films aan. Bekijk de recensie van onze recensent Daan de Vries van deze film hier. De nieuwe Netflix Original The Kissing Booth 2 met Joey King, Molly Ringwald en Jacob Elordi is teruggevallen naar plek 4.

De nieuwe serie Vis a vis: El oasis, ofwel seizoen 5 van Vis a Vis: Locked Up (2015–2019) is deze week de koploper in de lijst van best bekeken series op Netflix. Ook The Umbrella Academy staat hoog in de ijst, op plek nummer 2, vanwege het net uitgekomen tweede seizoen van deze serie. De nieuwe Netflix Original-serie, Cursed, een bewerking van de legende van koning Arthur, is deze week ook nog steeds hoog te vinden in de lijst, op plek 4.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix

Lees ook: Recensie 'Berlin Alexanderplatz'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten