Exclusieve beelden vanaf de set van 'Avatar 2'

Exclusieve beelden vanaf de set van 'Avatar 2'
5 augustus 2020 om 13:51

Ze komen er echt aan, de volgende films over de Avatar-wereld. Maar we moeten nog wel even geduld hebben. Onlangs werd bekend gemaakt dat de release van Avatar 2 van december 2021 wordt opgeschoven naar december 2022, een jaar later. Dat duurt dus nog wel even, maar de filmmakers houden ons zoet met wat behind the scenes-beelden.

Producent Jon Landau deelt nu en dan wat beelden van achter de schermen van de film van James Cameron. Zijn laatste update vanaf de set zijn twee foto's van de 'crab suit', een multifunctionele krab-achtige duikboot die door mensen kan worden bestuurd. Het is een van de vele nieuwe voertuigen die in de vervolgfilms te zien zullen zijn, aldus de officiële Twitterpagina van de film.

Zoals je van de naam 'crab suit' zou verwachten, lijkt de onderzeeër op een gigantische krab, maar dan met uitschuifbare poten. Hij kan lopen, maar ook onder water rondzweven. Dat zou zomaar slecht nieuws kunnen zijn voor de andere onderwaterwezens in het Avatar-universum.

Benieuwd naar meer updates over hoe de tweede Avatar-film er uit zal zien? Op Twitter (@officialavatar) worden met regelmaat foto's vanaf de set gedeeld.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Avatar 2' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsAvatar 2 (2022)

Lees ook: De top 10 best bekeken films & series nu op Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten