Nu te zien op Netflix: 'Mean Girls 2'

Nu te zien op Netflix: 'Mean Girls 2'
5 augustus 2020 om 14:17

Goed nieuws voor iedereen die na een dagje strand of een lange dag werken met deze hitte lekker thuis op de bank wil ploffen en een chickflick aan wil zetten: Mean Girls 2 (2011) is vanaf nu te zien op Netflix.

De film haalde het qua populairiteit nooit bij zijn voorganger Mean Girls (2004) (die je overigens ook gewoon op Netflix kijkt), maar is net zo vermakelijk. Andere school, andere tienermeiden, maar net zo veel komisch drama. Kijk de trailer hier:

In plaats van te worden zoals 'de plastics' kiezen buitenbeentjes Jo en Abby ervoor om zich juist tegenover de populaire meiden te zetten. Geen roze maar zwart, en een stuk stoerder dan wat we kennen uit de eerste film. Dat zorgt natuurlijk voor de nodige aanvaringen, ook onderling, want niet iedereen blijkt even eerlijk…

Mean Girls 2 (2011)
4.1
Op haar nieuwe middelbare school sluit de stoere tiener Jo Mitchell een vriendschap met buitenstaander Abby. Dit op aandringen van Abby's rijke vader, die als tegenprestatie aanbiedt om voor Jo de studie van haar dromen te betalen.

Zowel Mean Girls als Mean Girls 2 kijk je op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Poster 'Mean Girls 2' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMean Girls 2 (2011)

Lees ook: Exclusieve beelden vanaf de set van 'Avatar 2'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten