Daniel Kaluuya en Lakeith Stanfield te zien in nieuwe trailer 'Judas and the Black Messiah'

Daniel Kaluuya en Lakeith Stanfield te zien in nieuwe trailer 'Judas and the Black Messiah'
7 augustus 2020 om 09:25

Warner Bros. heeft de officiële trailer voor Judas and the Black Messiah vrijgegeven; een biopic over de moord op de leider van de Black Panther Party, Fred Hampton.

Daniel Kaluuya speelt Hampton, Lakeith Standfield is te zien als William O'Neal, een FBI-informant wiens verraad de dood van Hampton tot gevolg heeft. De film wordt geregisseerd door Shaka King.

De trailer benadrukt de juxtapositie tussen de twee mannen door shots waarin Hampton krachtig en gepassioneerd zijn volgers toespreekt, gevolgd door beelden van een zenuwachtige O'Neal, zich pijnlijk bewust van wat hij moet doen.

In de trailer wordt tevens kort stilgestaan bij de context van het verraad. Te zien is hoe O'Neal wordt gearresteerd wegens autodiefstal. Hij krijgt de keuze: of naar de gevangenis of de FBI helpen om Hampton neer te halen door te infiltreren in de partij.

Naast Kaluuya en Stanfield zijn ook Jesse Plemons, Dominque Fishback, Ashton Sanders, Algee Smith, Lil Rel Howery, Jermaine Fowler, Martin Sheen, Robert Longstreet, Darrell Britt-Gibson, Dominique Thorne, Caleb Eberhardt en Amari Cheatom in de film te zien.

Judas and the Black Messiah wordt geproduceerd door King, Ryan Coogler en Charles D. King. Het verhaal werd geschreven door King, Will Berson en The Luke Brothers. King en Berson bewerkten ook het scenario voor de film.

De release van de film stond oorspronkelijk gepland voor 21 augustus, maar werd uitgesteld vanwege het coronavirus. In de trailer is geen datum te zien, het is dus nog onduidelijk waneer de film wordt uitgebracht. Wel staat vast dat de film alleen in de bioscoop zal worden vertoond.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still van Daniel Kaluuya in 'Get Out' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsDe Wereld Van Marcs & Spencer (2019)

Lees ook: LeBron James gaat graphic novel 'New Kid' produceren

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten