Nicole Kidman en Hugh Grant te zien in trailer 'The Undoing' voor HBO

Nicole Kidman en Hugh Grant te zien in trailer 'The Undoing' voor HBO
7 augustus 2020 om 12:53

In de nieuwe trailer van The Undoing (2020) zijn Nicole Kidman als succesvol therapeut en haar toegewijde echtgenoot gespeeld door Hugh Grant te zien.

De serie gaat over Grace Fraser (Kidman), haar echtgenoot Jonathan (Grant) en hun jonge zoon die naar een privéschool in New York gaat. Op het oog lijken Grace en Jonathan het perfecte leventje te leiden, maar zoals ook de trailer laat zien: niets is wat het lijkt.

In de trailer is te zien hoe Kidman en Grant heen en weer worden geschommeld door een gruwelijke daad van geweld waar zij hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk voor zijn. De kijker wordt het idee gegeven dat het tweetal in staat is alles te doen om zichzelf van de ondergang te redden.

De zesdelige serie van HBO zal naar verwachting vanaf 25 oktober te zien zijn. Naast Kidman en Grant hebben ook Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Noah Jupe, Lily Rabe, Noma Dumezweni, Sofie Gråbøl, Matilda De Angelis en Ismael Cruz een rol weten te bemachtigen. David E. Kelly, bedenker van onder meer Big Little Lies (2017–2019) gaat de HBO-serie samen met Susanne Bier regisseren.

The Undoing (2020)
Grace is een succesvolle therapeut die op het punt staat haar eerste boek te publiceren en heeft een toegewijde echtgenoot en jonge zoon die op een eliteschool in New York City zit.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still van Nicole Kidman in 'The Undoing' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand SeriesThe Undoing (2020)

Lees ook: 'John Wick 5' nu al bevestigd door Lionsgate

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten