Antoine Fuqua gaat 'Siege of Bethlehem' regisseren

Antoine Fuqua gaat 'Siege of Bethlehem' regisseren
7 augustus 2020 om 15:03

Antoine Fuqua gaat voor Bron Studios een film regisseren gebaseerd op het boek A Season in Bethlehem: Unholy War in a Sacred Place. De film, die Siege of Bethlehem zal heten, volgt op Fuqua's project Emancipation waar hij samen met Will Smith mee bezig is.

Het verhaal, dat gebaseerd is op ware gebeurtenissen, gaat over een Moslim, een Israëlische Jood en een Amerikaanse Christen. Ze komen bij elkaar om te voorkomen dat er een gevecht uitbreekt tussen het Israëlische leger en een groep gewapende Palestijnse militairen die hun toevlucht hadden gezocht in Bethlehems Church of the Nativity, de plek waarvan gedacht wordt dat het de geboorteplaats is van Jezus.

De film wordt geproduceerd door Bron Studios, Michael Kase (6 Underground (2019)), en Avi Issacharoff en Lior Raz die ook achter de Netflix-serie Fauda (2015– ) zitten. Issacharoff schrijft ook aan het script samen met een correspondent van Palestijnse en Arabische zaken van Haaretz en Matt Cook (Patriots Day (2016)), een veteraan die twee keer in Irak diende.

Fuqua is bekend van het regisseren van de films uit The Equalizer (2014)-franchise, Training Day (2001), The Magnificent Seven (2016) en Olympus Has Fallen (2013) (afbeelding bovenaan).

Wanneer het filmen gaat beginnen is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Olympus Has Fallen' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsSiege of Bethlehem

Lees ook: 'Tenet' bevat minder visuele effecten dan de meeste romantische komedies

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten