Netflix onthult trailer 'I'm Thinking of Ending Things'

Netflix onthult trailer 'I'm Thinking of Ending Things'
7 augustus 2020 om 16:02
12 augustus 2020 om 10:21

De eerste trailer voor I'm Thinking of Ending Things (2020) is door Netflix onthuld. De film is gebaseerd op het boek van Iain Reid. Het is de derde film van Kaufman als regisseur, na Anomalisa (2015) en Synecdoche, New York (2008). In de trailer is Jessie Buckley te zien die voor de eerste keer naar de ouders (Toni Collette en David Thewlis) van haar vriendje (Jesse Plemons) gaat. Zoals veel van Kaufmans films heeft het een surrealistische sfeer.

Als Buckley aankomt bij de ouders van haar vriendje denkt ze er eigenlijk al aan om de relatie te verbreken, maar ze heeft de woorden nog niet hardop uit durven spreken. Bij de ouders lijkt het er echter op alsof er rare dingen aan de hand zijn en Buckleys personage begint te twijfelen aan haar omgeving en haar mentale gezondheid.

Kaufman schreef het script en werkte samen met cinematograaf Lukasz Zal (Ida (2013) en Cold War (2018)). De film is geschoten in de vierkante Academy ratio. Hij zou te zien zijn geweest in het festivalcircuit, maar gaat nu rechtstreeks naar Netflix op 4 september. Kaufman zei dat hij er niet op uit is om een film te maken die een "mindfuck" is, maar hij bouwt wel voort op eerder werk.

Ook had hij mooie woorden voor Buckley:

Het was een van die keren dat je iemand ziet die nog niet bekend is en dat je zoiets hebt van 'Oh mijn God, ik moet deze persoon hebben' […] Wat ze ook doet, het is echt. Het gebeurt als reactie op dat wat ze aangereikt krijgt.

Kijk de trailer hieronder:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'I'm Thinking of Ending Things' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sI'm Thinking of Ending Things (2020)

Lees ook: Antoine Fuqua gaat 'Siege of Bethlehem' regisseren

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten