Nieuw op Netflix: Aanstekelijke dansfilm 'Work It'

Nieuw op Netflix: Aanstekelijke dansfilm 'Work It'
7 augustus 2020 om 16:25

Het is te warm om veel te doen, maar in de nieuwe Netflix-film Work It (2020) danst de cast wat af. Sabrina Carpenter speelt de ambitieuze Quinn Ackerman. Quinn wil toegelaten worden op een goede universiteit, maar dat betekent wel dat ze zoveel mogelijk extracurriculaire activiteiten op haar naam moet hebben staan. En laat haar school nou een geweldig dansteam hebben…

Quinn wordt alleen niet toegelaten, want ze heeft nog nooit gedanst. Dus dan doet ze wat het meest voor de hand ligt: Ze stelt haar eigen dansteam samen. Het is een groep met allerlei verschillende persoonlijkheden en ze moet natuurlijk zelf ook nog even snel leren dansen. Dat zorgt voor de nodige hilarische momenten. Benieuwd geworden, kijk dan hieronder alvast de trailer:

De film is geregisseerd door Laura Terruso, geschreven door Alison Peck en werd geproduceerd door onder andere Alicia Keys.

Is Work It nou niet helemaal jouw ding, maar wil je wel ontspannen met een film, dan kan je hier het complete aanbod van nieuwe titels op Netflix vinden.

Work It (2020)
6.1
Of Quinn Ackerman wordt toegelaten tot de universiteit van haar dromen, hangt af van haar prestaties tijdens een danswedstrijd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Work It' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook: Netflix onthult trailer 'I'm Thinking of Ending Things'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten