Aflevering 2 van 'The Last of Us' nu te zien op HBO Max

Aflevering 2 van 'The Last of Us' nu te zien op HBO Max

Nadat The Last of Us (2023– ) ons vorige week achterliet met een flinke hunkering naar meer, is vanaf vandaag de tweede aflevering te zien op HBO Max. Lukt het Joel (Pedro Pascal) om Ellie (Bella Ramsey) veilig te houden buiten de quarantainezone?

Aflevering 2 nu te zien

Joel en Ellie hebben de quarantainezone verlaten en gaan nu de wijde wereld in waar het virus de overmacht heeft. Ellie heeft deze kant van de wereld nog nooit gezien en het is aan Joel om haar wegwijs te maken en te zorgen dat ze het overleeft. In de preview van aflevering 2 wordt tevens duidelijk dat Joel en Tess (Anna Torv) nu weten dat Ellie immuun is voor de schimmel: "Je bent niet immuun om verscheurd te worden," horen we Tess zeggen.

Kijk The Last of Us nu op HBO Max! 🍿

Elke maandag een nieuwe aflevering

De tweede aflevering van The Last of Us is nu te zien op HBO Max. Elke maandag om 03:00 uur 's ochtends verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering, met in totaal negen afleveringen.

The Last of Us (2023‑ )
8.9
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.
Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max
Beeld: Still 'The Last of Us' via HBO Max

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand HBO Max VOD-tips HBO Max-tipsThe Last of Us (2023– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws