'Game of Thrones'-ster Emilia Clarkson weigert 'House of the Dragon' te kijken

'Game of Thrones'-ster Emilia Clarkson weigert 'House of the Dragon' te kijken

De Britse ster Emilia Clarke, bekend van haar rol als Daenerys Targaryen in Game of Thrones (2011–2019), weigert naar de prequelserie House of the Dragon (2022– ) te kijken. Het is volgens de actrice geen kwestie van tijd, ze zal naar alle waarschijnlijkheid simpelweg nooit kijken.

Te vreemd, te raar

House of the Dragon werd door velen bestempeld als de beste serie van het jaar 2022, maar ook dit denderend succes kan Clarke niet overhalen. In een recent interview legde de Game of Thrones-ster uit waar haar stelligheid vandaan komt:

Ik kan het gewoon niet. Het is zo vreemd, het is zo vreemd. Nee! Kun je het me vergeven? Het is te raar. Ik ben zo blij dat het gebeurt. Ik ben echt in de wolken over alle prijzen, maar ik kan het gewoon niet (…) Het is alsof iemand zegt: 'Wil je naar een schoolreünie die niet van jouw jaar is?' Zo voelt het. Ik vermijd het.

Emilia Clarke

Geen interesse

Het idee dat juist Clarke House of the Dragon vermijdt, zal voor fans bijzonder zijn om te vernemen, vooral omdat de serie zo verbonden is aan het personage dat zij speelde in Game of Thrones. Eerder onthulde de actrice al dat ze niet geïnteresseerd is in een eventuele terugkeer als Daenerys in de Game of Thrones-prequel. Zal de actrice de serie kunnen blijven vermijden?

Beeld: Still 'Game of Thrones' via HBO Max
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand HBO MaxGame of Thrones (2011–2019)House of the Dragon (2022– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws