Nederlandse cast 'Bigfoot Family' bekend

Nederlandse cast 'Bigfoot Family' bekend
10 augustus 2020 om 13:48

Naast een terugkerende cast met onder anderen Buddy Vedder, is ook niemand minder dan Freek Vonk te horen in de nieuwe animatiefilm Bigfoot Family (2020). De Nederlandse stemmencast van het vervolg op Bigfoot Junior is zojuist bekendgemaakt.

Vedder vertolkt wederom de rol van Adam, de zoon van Bigfoot die niets liever wil dan een normaal leven. Dat blijkt toch erg lastig met Bigfoot als vader. Naast een druk schoolleven, zijn eerste liefde en het oefenen met zijn krachten, zorgt zijn vader voor een nieuw avontuur als hij vermist raakt in Alaska. Adam vertrekt samen met zijn moeder, wasbeer Trapper en beer Wilbur naar het Noorden om Bigfoot te redden.

Adams moeder wordt ingesproken door Kim-Lian van der Meij en Dennis Weening is weer te horen als Trapper. Nieuw is Freek Vonk, die te horen is als baas van een oliemaatschappij waar de familie Bigfoot het mee aan de haak krijgt.

Bekijk hier de trailer van Bigfoot Family met de Nederlandse stemmencast:

Bigfoot Family is geproduceerd door het Franse StudioCanal en de animatie komt van nWave Pictures in België. Het duo Bob Barlen en Cal Brunker schreven het script; Ben Stassen mocht het animatievervolg regisseren. Hij regiseerde eerder onder andere Corgi (2019).

Hoewel Bigfoot Family nu al bij onze zuiderburen in de bioscoop draait, is de film pas vanaf 7 oktober in Nederland op het witte doek te aanschouwen.

Bigfoot Family (2020)
7.1
Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Bigfoot Family' via TMDb
Tekst: Independent Films

Meer over:

Films Algemeen BioscoopBigfoot Family (2020)

Lees ook: Jared Leto kruipt in de huid van Andy Warhol

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten