Alle seizoenen van 'Lie to Me' met Tim Roth nu te zien op Disney+

Alle seizoenen van 'Lie to Me' met Tim Roth nu te zien op Disney+

Het is woensdag en dat betekent dat Disney+ hun aanbod weer uitbreidt. Vandaag is het de beurt aan Lie to Me (2009–2011), waarvan vanaf vandaag alle drie de seizoenen zijn te zien op de streamingdienst.

Gedragspsycholoog

Dr. Cal Lightman is de grootste expert op het gebied van misleiding door het bestuderen van micro-expressies, lichaamstaal en gedragspsychologie. Met de hulp van zijn partner en beste vriendin Dr. Gillian Foster, een gedragspsychologe, richtte Lightman The Lightman Group op, een adviesbureau dat wordt ingehuurd door allerlei klanten en autoriteiten, waaronder de FBI en andere geheime diensten, die de waarheid uit verschillende soorten individuen willen halen.

Kijk Lie to Me nu op Disney+! 🍿

Tim Roth

De hoofdrol wordt gespeeld door Tim Roth, die Marvel-fans zullen kennen als Emil Blonsky/The Abomination in The Incredible Hulk (2008) en onlangs in She-Hulk: Attorney at Law (2021–2022). Kelli Williams kruipt in de huid van Dr. Gillian Foster. Zij speelde eerder mee in misdaadseries als NCIS (2003‑ ) en Law & Order: Special Victims Unit (1999‑ ).

Lie to Me (2009–2011)
8.0
Kijk op Disney+ • 'Lie to Me' gaat over het bedrijf van Dr. Cal Lightman (Tim Roth) en zijn werknemers dat ingehuurd wordt om in onderzoeken de waarheid boven te halen.

Vanaf vandaag op Disney+

seizoen 1 tot en met 3 van Lie to Me zijn nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Lie to Me' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsLie to Me (2009–2011)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws