Nieuw op Netflix: de beste films en series van week 5

Een selectie van nieuwe films en nieuwe series op Netflix

Nieuw op Netflix: de beste films en series van week 5
2 februari 2020 om 14:20

Week 5 was voor Netflix een erg goede week. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de de maandwisseling in deze week zat, waardoor er altijd veel nieuwe films en series door de dienst worden toegevoegd (en verdwijnen). We lichten de beste films en series die deze week op Netflix zijn verschenen hieronder voor je uit.

Uitgelichte nieuwe films op Netflix week 5

Uncut Gems is een film waar velen naar uitkeken. In de misdaad/thriller is Adam Sandler in een serieuze rol te zien. Dat is even wennen, maar de film is absoluut een aanrader.

De Japanse film 37 seconds werd voor het eerst vertoond op het 69ste Internationale Filmfestival van Berlijn en won de Audience Award en de International Confederation of Art Cinemas' Art Cinema Award in de sectie Panorama.

Danish Girl is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Ebershoff over Lili Elbe, een Deense kunstschilderes en een van de eerste transseksuelen die een geslachtsaanpassende operatie ondergingen. Gebasseerd dus op waargebeurde feiten.

De Amerikaans-Britse sciencefictionfilm Gravity mag zeker niet ontbreken op je watchlist. De film van de gelouterde filmmaker Alfonso Cuarón won in 2014 maar liefst zeven Oscars.

Daarnaast zijn er deze week een aantal Studio Ghibli-films toegevoegd. Het hele schema van toevoegdata van alle Ghibli-films vind je hier. De Ghibli-film met de hoogste score die deze week is toegevoegd is My Neighbor Totoro.

Noemenswaardig is ook de filmreek van Twilight. Netflix voegde alle vijf de films in de reeks toe.

Uitgelichte nieuwe series op Netflix week 5

Na Our Planet (2019) is het nu de beurt aan Night on Earth, waarin dieren gevolgd worden die 's nachts actief zijn.

Fenix is een Nederlandse misdaadserie oorspronkelijk van KPN Presenteert, maar vanaf deze week dus te zien op Netflix. De serie speelt zich voornamelijk af in de provincie Noord-Brabant.

Ook noemenswaardig is de immer populaire animatieserie BoJack Horseman, waarvan Netflix de laatste acht afleveringen van het zesde seizoen toevoegde.

Bekijk al het nieuwe aanbod op Netflix via: Nieuw op Netflix, Nieuwe films op Netflix en Nieuw series op Netflix

Meer over:

Video on demand Netflix

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…