De top 10 best bekeken films & series nu op Netflix

De top 10 best bekeken films & series nu op Netflix
12 augustus 2020 om 17:40

Nu Netflix wat meer open is over de best bekeken titels op het streamingplatform kunnen we je hiervan ook makkelijk op de hoogte brengen. Hierdoor kunnen we je zowel op de hoogte houden van de nieuwste en beste films en series tussen het aanbod op Netflix, als je informeren over de populairste titels.

Hieronder zijn de best bekeken films en de best bekeken series van vandaag vermeld. De Netflix Original-film Work It voert de lijst van best bekeken films op Netflix aan. Op plek 2 vinden we de Nederlandse komedie met én van Frank Lammers: Groeten van Gerri. De actie/dramafilm American Sniper staat nog steeds hoog in de lijst vermeld, op plek nummer 3. De nieuwe Netflix Original The Kissing Booth 2 met Joey King, Molly Ringwald en Jacob Elordi is terug te vinden op plek 4, net als vorige week.

The 100 staat weer op nummer 1 in de lijst van best bekeken series op Netflix. Van deze serie werd gisteren aflevering 10 van seizoen 7 toegevoegd. De komende 2 weken worden aflevering 11 en 12 toegevoegd. The Umbrella Academy staat nog steeds hoog in de lijst, op plek nummer 2, vanwege het onlangs uitgekomen tweede seizoen van deze serie. De serie is wederom terug te vinden op plek nummer 2. De nieuwe serie Vis a vis: El oasis, ofwel seizoen 5 van Vis a Vis: Locked Up (2015–2019) is deze week teruggevallen naar plek 3.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix

Lees ook: Hans Zimmer maakt lange versie van Netflix's 'ta-dam'-thema voor in de bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten