'Living in the Future's Past' met Jeff Bridges vanaf 27 augustus in de bioscoop

'Living in the Future's Past' met Jeff Bridges vanaf 27 augustus in de bioscoop
12 augustus 2020 om 15:21

De documentaire Living in the Future's Past (2018), met The Big Lebowski's Jeff Bridges als verteller, is vanaf 27 augustus in de bioscoop te zien. De film is onderdeel van het Wildlife Film Festival Rotterdam on tour.

De film komt uit 2018 en was al on demand verkrijgbaar, maar op het grote doek maakt een natuurdocumentaire natuurlijk veel meer indruk. In Living in the Future's Past vertelt Bridges een indringend verhaal over de mens en haar huidige grote ecologische uitdagingen, in deze tijden van crisis actueler dan ooit. Kijk de trailer hier:

De acteur gaat in gesprek met wetenschappers, schrijvers en filosofen over onderwerpen als evolutie, klmaatverandering, dark ecology en het mogelijke einde van de natuur. Met zijn verhaal hoopt hij nieuwe inzichten te bieden over onder andere onderbewuste motivatie en onbedoelde gevolgen van menselijk handelen

Living in the Future's Past (2018)
6.5
Hoe ziet de toekomst eruit waarin we willen leven? Acteur Jeff Bridges gaat hier dieper op in en wordt bijgestaan door wetenschappers en auteurs.

De film laat zien hoe grote veranderingen voort kunnen komen uit kleine individuele acties, en hoe we dat op een positieve manier kunnen gebruiken. De film zal in verschillende bioscopen draaien, tijden en tickets vind je hier.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Living In Future's Past' via TMDb
Tekst: Triple P Entertainment

Meer over:

Celebrities Films BioscoopLiving in the Future's Past (2018)

Lees ook: Nu op Netflix: '(Un)Well', een documentaireserie over de zin en waanzin van wellnesstrends

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten