Alicia Keys gaat romantische komedie maken voor Netflix

Alicia Keys gaat romantische komedie maken voor Netflix
12 augustus 2020 om 15:45

Alicia Keys gaat opnieuw een film produceren voor streamingsservice Netflix. Na Work It (2020) stort de meervoudig Grammywinnares zich nu op een romantische komedie over de sterke banden van liefde en familie.

De hoofdrollen in de film zijn voor Christina Milan, Jay Pharoah en Sinqua Walls, en het geheel zal geregisseerd worden door Steven Tsuchida. Hij regiseerde eerder onder andere afleveringen van Dear White People (2014) en On My Block (2018– ). Het script is van Dana Schmalenberg en Rheeqrheeq Chainey.

De nieuwe film gaat over Erica, die droomt van een carrière als popster, maar eigenlijk vooral als entertainer op feesten en partijen optreedt. Als ze op de bruiloft van haar ex-verloofde moet zingen, probeert ze hun vroegere relatie geheim te houden, maar met alle gevoelens die daarbij komen kijken is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Keys zal de film produceren met haar bedrijf AK Worldwide, waarmee ze onlangs ook de aanstekelijke dansfilm Work It voor Netflix produceerde. Die film is sinds vorige week op Netflix te zien.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Profile Alicia Keys via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Netflix

Lees ook: 'Living in the Future's Past' met Jeff Bridges vanaf 27 augustus in de bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten