Martin Scorsese tekent bij AppleTV+

Martin Scorsese tekent bij AppleTV+
12 augustus 2020 om 16:12

Apple kondigde ruim twee maanden geleden al aan dat Killers of the Flower Moon (2021) door hen geproduceerd zou gaan worden, maar dat hebben ze nu ook zwart op wit staan met Martin Scorsese, die de film gaat regisseren. En dat niet alleen: de regisseur zal meerdere films voor het bedrijf gaan maken.

De geroemde filmmaker zal zijn eigen Sikelia Productions tijdelijk bij Apple onderbrengen. Daar heeft hij voor getekend in een meerjarencontract voor een aantal film- en televisieprojecten die hij zal produceren en regisseren voor AppleTV+.

Killers of the Flower Moon is de eerste film die voort zal komen uit deze nieuwe samenwerking. De film is een bewerking van het non-fictieboek van David Grann, en de hoofdrollen zullen gespeeld worden door niemand minder dan Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. De film is op dit moment in preproductie, maar naar verwachtingen gaan de opnames in februari 2021 van start.

Killers of the Flower Moon (2021)
Leden van de Osage-stam in de Verenigde Staten worden onder mysterieuze omstandigheden in de jaren 20 vermoord en veroorzaken daardoor een groot FBI-onderzoek waarbij J.

Scorsese richtte Sikelia Productions op in 2003. Het bedrijf beheert en produceert alle projecten van de geliefde regisseur, waaronder The Irishman (2019), The Departed (2006) en The Wolf of Wall Street (2013). Wat er na Killers of the Flower Moon op de agenda staat is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Profile Martin Scorsese via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demand Apple TV+Killers of the Flower Moon (2021)

Lees ook: Alicia Keys gaat romantische komedie maken voor Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten