Gloednieuwe actiethriller met Gerard Butler vanaf vandaag te zien

Gloednieuwe actiethriller met Gerard Butler vanaf vandaag te zien

Olympus Has Fallen-ster Gerard Butler schittert vanaf vandaag weer op het witte doek met zijn nieuwste film Plane (2023). De gloednieuwe actiethriller draait vanaf vandaag in de bioscoop.

Vliegtuigcrash in oorlogsgebied

Butler kruipt in de huid van piloot Ray Torrance, die in een storm terecht komt waarbij zijn vliegtuig flink beschadigd raakt. Hij moet een noodlanding maken op een Filipijns eiland, waar hij met zijn passagiers terecht blijkt te zijn gekomen in een oorlogsgebied. Weet Ray zijn passagiers in leven te houden terwijl de hele wereld op zoek is naar het verdwenen vliegtuig?

Ongeluk tijdens opnames

Onlangs was hoofdrolspeler Butler openhartig over een ongeluk dat hij meemaakte op de set, namelijk dat hij per ongeluk zijn ogen, neus en keel verbrandde met fosforzuur. De acteur is inmiddels volledig hersteld.

Plane (2023)
6.5
Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) komt in een storm terecht waarbij zijn vliegtuig zwaar beschadigd raakt. Hierdoor is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een Filipijns eiland.

Vanaf vandaag in de bioscoop

Plane draait nu in de bioscoop. Je kunt hier terecht voor actuele bioscooptijden bij jou in de buurt. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die deze op het witte doek in première gaan, kun je hier terecht.

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot
Beeld: Still 'Plane' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsPlane (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws