TikTok-ster krijgt eigen Netflix-special

TikTok-ster krijgt eigen Netflix-special
13 augustus 2020 om 14:45

Sarah Cooper, een bekende cabaretier op TikTok, gaat op Netflix aan de slag met haar eigen komedieprogramma. Sarah Cooper: Everything's Fine wordt een opeenstapeling van grappige sketches en interviews met haar gasten.

Tijdens de pandemie besloot Cooper de Amerikaanse president Trump na te doen op haar TikTok-kanaal, dat direct viraal ging. Ook haar video 'How to Medical' werd wereldwijd massaal bekeken, maar liefst 21 miljoen keer. Bekijk hier zelf de video:

Geheel in de stijl van haar TikTok-video's zal Coopers Netflix-special zich ook bezighouden met onderwerpen als politiek, ras, klasse, en meer. Sarah Cooper: Everything's Fine heeft nog geen officiële releasedatum gekregen, maar wordt in de herfst op Netflix verwacht.

De special zal een stuk professioneler zijn dan de amateuristische TikTok-beelden, er zijn namelijk al kenners met ervaring op het project gezet. Natasha Lyonne zal het komedieprogramma regisseren en Maya Rudolph, bekend van films als Idiocracy (2006) en Grown Ups (2010), produceert de special.

Tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon mocht Cooper haar video's toelichten:

Cooper ontving na de virale filmpjes meer interesse van studio's en bedrijven voor boeken, televisie en films. Uiteindelijk is het Netflix geworden met wie de nieuwe ster in zee gaat. Voorafgaand aan haar TikTok-carrière was Cooper een schrijver en correspondent voor de Amerikaanse zender CBS en schreef ze de bestsellers 100 Tricks to Appear Smart in Meetings en How to Be Successful Without Hurting Men's Feelings.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Series Celebrities Netflix

Lees ook: 'The Crown' cast een nieuwe prins Philip

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten