Fernando Alonso geeft zich bloot in eerste trailer van docuserie 'Fernando'

Fernando Alonso geeft zich bloot in eerste trailer van docuserie 'Fernando'
13 augustus 2020 om 15:13

Amazon Prime Video onthult de eerste trailer van hun eigen nieuwe docuserie Fernando (2020– ). Hierin staat het leven van tweevoudig wereldkampioen in de Formule 1, Fernando Alonso, centraal.

Alsonso maakte onlangs zijn terugkeer naar de Formule 1. De sporter is altijd vastberaden geweest om te winnen en heeft nooit zijn passie verloren, zo laat ook de documentaireserie zien. Naast zijn deelname aan races op circuits als Indianapolis 500 en Le Mans 24 uur, wordt vooral het hoogtepunt tijdens de Dakar Rally behandeld.

Bekijk hier de trailer van Fernando:

Naast zijn sportcarrière krijgen we ook een kijkje in zijn privéleven. Zo zien we zijn managaer Luis García Abad, zijn vrouw Linda Morselli, zus Lorena Alonso, en collega Carlos Sainz. Allemaal zijn ze belangrijk in het leven van Alonso en dragen ze bij aan zijn overwinningen.

Alonso heeft er wel even over moeten nadenken of hij zijn leven zo zou blootgeven middels een documentaireserie. Toch is hij blij dat hij hiervoor gekozen heeft:

Fernando is een extra uitdaging in mijn carrière geweest, een committent om mijzelf en mijn werk aan het publiek te laten zien. De opoffering en de hoge eisen die de concurrentie op wereldwijd topniveau stelt en om te laten zien, dat de strijd nooit verder gaat dan op de circuits. Slechts twee bedrijven met de ervaring van The Mediapro Studio en Amazon Prime Video konden deze krachtige storytelling met een wereldwijd bereik realiseren.

Fernando wordt voor Amazon Prime Video geproduceerd door The Mediapro Studio. De vijfdelige docureeks is in zijn geheel vanaf 25 september te zien op Amazon Prime. Voor een compleet overzicht van het aanbod op de streamingdienst kun je hier terecht.

Fernando (2020– )
8.8
Deze vijfdelige docu-serie laat Alonso's passie en zijn uiterste vastberadenheid om te winnen zien. Zijn deelname aan de belangrijkste circuits zoals Indianapolis 500, Le Mans 24 uur en met als hoogtepunt zijn eerste uitstapje in Dakar Rally zijn in de docu-serie vastgelegd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Fernando' via Bobbery Amsterdam
Tekst: Bobbery Amsterdam

Meer over:

Video on demand Series Video'sFernando (2020– )

Lees ook: TikTok-ster krijgt eigen Netflix-special

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten