Netflix deelt eerste trailer 'The Devil All the Time' met Tom Holland en Robert Pattinson

Netflix deelt eerste trailer 'The Devil All the Time' met Tom Holland en Robert Pattinson
13 augustus 2020 om 15:37

Netflix deelt zojuist de eerste trailer van de gloednieuwe Original-film The Devil All the Time (2020). Met sterren als Tom Holland en Robert Pattinson belooft het een pareltje te worden. Bekijk hier de gloednieuwe eerste trailer:

The Devil All the Time speelt zich af aan het begin van de Vietnamoorlog en vertelt het verhaal van verschillende personages uit het landelijke Ohio en West Virginia, die allemaal op hun eigen manier door de oorlog zijn beschadigd. Arvin (Holland) is een wees nadat zijn moeder overlijdt aan kanker en zijn vader zelfmoord pleegt.

De Spider-Man acteur speelt dus een aanzienlijk serieuzere rol dan hij gewend is. Hierdoor, maar ook vanwege het landelijke Amerikaanse accent, vond Holland de rol best lastig in het begin:

Het was zeker een uitdaging om een ander accent aan te nemen, om de landelijke jongen te spelen in een film die zich ver voor mijn tijd afspeelt, en om met een nieuwe regisseur te werken.

Antonio Campos, bekend van de films Simon Killer (2012) en Christine (2016), regisseert de film die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald Ray Pollock. Naast Holland en Pattinson, spelen ook Bill Skarsgård en Mia Wasikowska mee. Zij zijn ook te zien op de eerste beelden die Netflix twee weken geleden deelde.

Oorspronkelijk zou ook Chris Evans te zien zijn in de Netflix-film, maar hij werd uiteindelijk vervangen door zijn collega uit Captain America: The First Avenger (2011), Sebastian Stan.

The Devil All the Time is vanaf 16 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen kun je hier terecht.

The Devil All the Time (2020)
7.1
'The Devil All the Time' speelt zich af aan het begin van de Vietnamoorlog en vertelt het verhaal van verschillende personages uit het landelijke Ohio en West Virginia, die allemaal op hun eigen manier door de oorlog zijn beschadigd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Devil All the Time' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Devil All the Time (2020)

Lees ook: Fernando Alonso geeft zich bloot in eerste trailer van docuserie 'Fernando'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten