Ryan Reynolds lanceert eigen streamingdienst: MintMobile+

Ryan Reynolds lanceert eigen streamingdienst: MintMobile+
13 augustus 2020 om 16:29

Hollywoodster Ryan Reynolds besluit naast zijn whiskey-bedrijf nog een ondermening te starten. Hij lanceert MintMobile+, een nieuwe streamingdienst met… één film: Foolproof (2003).

De nieuwe streamingdienst is uiteraard een grap van Reynolds, maar hij lanceert de website daadwerkelijk. Op MintMobilePlus.com kijk je geheel gratis naar Foolproof met, natuurlijk, Ryan Reynolds in de hoofdrol. "Geheel in 2003 DVD-kwaliteit," zo onthult de acteur op Twitter:

Met de grap maakt Reynolds duidelijk dat elk bedrijf tegenwoordig zijn eigen streamingdienst heeft. Apple, Amazon, waarom zou de acteur nog achterblijven? Wellicht dat Reynolds binnenkort ook zijn eigen geheime versie van Green Lantern (2011) erop zet, die hij onlangs ook op Twitter plaatste:

Reynolds is binnenkort te zien in Free Guy (2020), de actiefilm draait vanaf 9 december in de bioscoop. Daarnaast is de acteur momenteel bezig met de opnames van Red Notice (2020), een nieuwe Netflix-film. Eerder werkte hij al samen met Netflix voor de actieknaller 6 Underground (2019) van Michael Bay.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Free Guy' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Video on demand

Lees ook: Netflix deelt eerste trailer 'The Devil All the Time' met Tom Holland en Robert Pattinson

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten