Deze week nieuw op Netflix (20 t/m 26 maart, 2023)

Deze week nieuw op Netflix (20 t/m 26 maart, 2023)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Handige Netflix-pagina's:

Woensdag 22 maart

Cidade Invisível seizoen 2

7.2
Kijk op Netflix • Een ondergrondse wereld wordt bewoond door mythische wezens die zijn ontstaan uit een diepe lijn van Braziliaanse volksverhalen.

Na zijn terugkeer in de heilige wateren bij Belém do Pará doet Eric (Marco Pigossi) er alles aan om zijn dochter Luna (Manu Dieguez) terug te vinden. En in die zoektocht ontdekt hij misschien haar ware aard…

El Reino seizoen 2

6.4
Kijk op Netflix • Na de moord op zijn running mate, wordt een controversiële televisie-evangelist de presidentskandidaat van Argentinië.

In het tweede (en tevens laatste) seizoen gaan de zaken niet goed voor pastoor Emilio. In plaats van toe te geven, zet Emilio door, verzamelt nieuwe bondgenoten en zelfs een eigen leger, dat hij zal gebruiken om een schrikbewind te voeren. In een strijd tussen goed en kwaad is zijn tegenstander Tadeo, die onbewust een populistische leider is geworden en niet terugdeinst voor zijn missie.

Waco: American Apocalypse

7.0
Kijk op Netflix • Deze docuserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de beruchte 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende religieuze groepering in 1993.

In 1993 in Waco (Texas) stond sekteleider David Koresh 51 dagen recht tegenover de federale overheid. Het conflict begon met het grootste vuurgevecht op Amerikaanse bodem sinds de Burgeroorlog en eindigde met een vurige explosie die live werd vastgelegd op nationale televisie.

Lauchhammer - Tod in der Lausitz

6.5
Kijk op Netflix • Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.

Voor een LKA-rechercheur is de moord op een jonge vrouw een thuiswedstrijd: hij groeide op in de woonplaats van het slachtoffer in het bruinkoolmijngebied van Brandenburg, als zoon van een wijkagent. Maar nu is het gebied steil bergafwaarts gegaan. Samen met een toegewijde collega gaat hij op onderzoek uit, waarbij aanwijzingen leiden naar klimaatactivisten, een bende boeven en het onopgeloste verleden.

Donderdag 23 maart

The Night Agent

7.5
Kijk op Netflix • Verfilming van het boek The Night Agent geschreven door Matthew Quirk over een FBI-agent die een Russische spion in het Witte Huis tegen moet houden.

De spionageserie draait om de beginnende FBI-agent Peter Sutherland die in de kelder van het Witte Huis werkt en een telefoon bemant die nooit overgaat; tot de nacht dat dat wel gebeurt, waardoor hij in vliegensvlugge en gevaarlijke samenzwering terechtkomt die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt…

Furies

5.8
Kijk op Netflix • Bi is een Vietnamees plattelandsmeisje met een moeilijke jeugd. Ze zoekt haar heil in Saigon. Bi wordt opgevangen door de mysterieuze mevrouw Lin, die haar onderbrengt naar een appartement waar ze samenwoont met twee nieuwe vrienden:

Het Vietnamees plattelandsmeisje Bi heeft een moeilijke jeugd en zoekt haar heil in Saigon. Ze wordt opgevangen door de mysterieuze Lin, die haar onderbrengt naar een appartement waar ze samenwoont met twee nieuwe vrienden: de felle Thanh en de speelse Hong. Lin traint hen om een topcrimineel, Hai, uit te schakelen die in drugs en jonge vrouwen handelt. Kan ze Bi ook trainen?

Vrijdag 24 maart

Love is Blind seizoen 4

6.2
Kijk op Netflix • Is een emotionele band sterker dan lichamelijke aantrekkingskracht? Singles proberen een partner te vinden en verliefd te worden zonder elkaar in het echt te zien.

Ook in het nieuwe seizoen heeft Netflix weer een aantal singles verzameld die niet geliefd willen worden om hoe ze eruit zien, maar om wie ze zijn. In Seattle doen ze, zonder de ander gezien te hebben, een aanzoek aan elkaar en ontmoeten ze elkaar als verloofde. Blijven er koppels over aan het einde van het aankomende seizoen?

Soy Georgina seizoen 2

4.0
Kijk op Netflix • Een onthullende blik op het leven van Georgina Rodríguez: model, moeder, influencer, zakenvrouw, danseres en Cristiano Ronaldo's partner.

Een heel nieuw seizoen van de realityserie over Georgina Rodríguez, model, moeder, influencer, zakenvrouw, danseres en de partner van Cristiano Ronaldo.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'The Night Agent' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws