Gloednieuwe Nederlandse Netflix-thriller met Sallie Harmsen nu te zien

Gloednieuwe Nederlandse Netflix-thriller met Sallie Harmsen nu te zien

Het is zover: Nederland is vandaag weer een Netflix Original van eigen bodem rijker. Thriller Noise (2023) met Sallie Harmsen en Ward Kerremans gaat vandaag eindelijk in première op de streamingdienst.

Een influencer en familiedrama's

In Noise is Matt (Ward Kerremans) een succesvolle influencer die net vader is geworden van zijn zoontje Julius. Wanneer Matt met zijn kersverse gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij echter een aantal duistere familiegeheimen. Zijn onderzoek ontrafelt meer familiedrama's dan verwacht. Liv, de vrouw van Matt, maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Is ze nog op tijd?

Bekende gezichten

De hoofdrollen worden gespeeld door Sallie Harmsen, die nu ook in de bioscoop schittert in Moloch (2022), Johan Leysen, Jesse Mensah en Ward Kerremans, die onlangs in Netflix-serie Grond (2021) speelde. Noise wordt geregisseerd door Steffen Geypens, die tevens het script schreef.

Noise (2023)
3.5
Kijk op Netflix • Matt (Ward Kerremans) is een succesvolle influencer die net vader is geworden van zijn zoontje Julius. Wanneer Matt met zijn kersverse gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij echter een aantal duistere familiegeheimen.

Noise is niet het enige Nederlandse project in aantocht bij Netflix. Zo kondigde de streamingdienst deze week nog twee nieuwe komedies aan en is binnenkort al Happy Ending (2023) te zien, over het vrouwelijk orgasme.

Noise vanaf vandaag op Netflix

Noise is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Anton Mertens / Netflix
Afbeelding via Anton Mertens / Netflix
Afbeelding via Nattida-Jayne Kanyachalao / Caviar / Netflix
Afbeelding via Nattida-Jayne Kanyachalao / Caviar / Netflix
Beeld: Still 'Noise' via Nattida-Jayne Kanyachalao / Caviar / Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsNoise (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws