'Maestro in Blue'-maker hint naar tweede seizoen: 'Opnames starten heel binnenkort'

'Maestro in Blue'-maker hint naar tweede seizoen: 'Opnames starten heel binnenkort'

Vanaf afgelopen week is op Netflix Maestro in Blue (2022– ) te zien. Voor iedereen die alle afleveringen van de eerste Griekse Netflix-serie nu al heeft gezien, is de grote vraag: komt er een tweede seizoen van de mysterieuze misdaadserie? Als het aan seriemaker Christopher Papakaliatis ligt, komt er zeker een vervolg.

Handige Netflix-pagina's:

Eerste seizoen nu te zien

Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Komt er een tweede seizoen van Maestro in Blue op Netflix?

Ondanks de grote interesse in de nieuwe Griekse serie, heeft Netflix Maestro in Blue nog niet verlengd met een tweede seizoen. Gezien de populariteit van de serie lijkt een vervolg waarschijnlijk, maar Netflix zal eerst officieel groen licht moeten geven.

Als het aan seriemaker Christopher Papakaliatis ligt, die tevens de hoofdrol speelt als Orestis, gaat Maestro in Blue nog even door. Tegenover de Greek Reporter vertelt de maker dat de opnames van seizoen 2 "uiterlijk 1 april starten en plaatsvinden in Athene en Paxos". Papakaliatis zou ook gezegd hebben dat het tweede seizoen nieuwe personages zal introduceren en tevens het laatste seizoen zal zijn. Hij onthult tot slot dat het tweede seizoen eerst op de Griekse televisie wordt uitgezonden en later op Netflix verschijnt. We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Maestro in Blue (2022‑ )
8.3
Kijk op Netflix • Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.
Beeld: Still 'Maestro in Blue' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMaestro in Blue (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws