Nieuwe trailer 'The Way Back' met Ben Affleck

Nieuwe trailer 'The Way Back' met Ben Affleck
4 februari 2020 om 16:28

Warner Brothers heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het nieuwe sportdrama van regisseur Gavin O'Connor, The Way Back (2020), met Ben Affleck in de hoofdrol als basketbalcoach van een team op de middelbare school.

In de gloednieuwe trailer voor de komende basketbalfilm van Gavin O'Connor, wordt de inspirerende reis van Ben Affleck's Jack Cunningham belicht terwijl hij zichzelf en zijn leven probeert te herpakken door een basketbalteam op een middelbare school te gaan coachen.

De film markeert de tweede samenwerking tussen O'Connor en Affleck, die samen hebben gewerkt aan de actiethriller The Accountant (2016). De trailer is hieronder te bekijken (zonder ondertiteling).

The Way Back zou in eerste instantie afgelopen najaar uit moeten komen, maar Warner Brothers koos er toen voor om de film naar 2020 te verschuiven. In Nederland staat de film voor 30 april gepland. De studio is in november vorig jaar begonnen met de marketingcampagne van de film, met de release van de eerste trailer en poster. Nu, twee maanden verwijderd van de release van de film in Nederland, is er dus een tweede trailer online verschenen.

The Way Back (2020)

The Way Back (2020)

Jack Cunningham was op de middelbare een goede basketbalspeler met een studiebeurs op zak, maar liet zijn toekomst uit zijn handen glippen.

Op het eerste gezicht lijkt het er niet op dat The Way Back het wiel opnieuw gaat uitvinden, maar dat is niet per se slecht. Met een releasedatum in maart (Nederland 30 april) heeft Warner Brother misschien weinig aspiraties voor een Oscar, hoewel het zeer waarschijnlijk nog steeds een volwassen drama wordt dat een groot publiek naar de bioscoop zal gaan kunnen trekken.

Beeld: Cover van film 'The Way Back' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's Films BioscoopThe Way Back (2020)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…