Actiethriller met Keanu Reeves maakt opmars op Netflix

Actiethriller met Keanu Reeves maakt opmars op Netflix

Nu de bioscopen volledig worden overgenomen door John Wick: Chapter 4 (2023), is ook John Wick 3: Parabellum (2019) weer razend populair op Netflix doordat iedereen de vorige film nog even wil kijken voorafgaand aan een bioscoopbezoek.

Handige Netflix-pagina's:

In de Netflix top 10

De derde film in de populaire John Wick-reeks met Keanu Reeves is inmiddels weer in de Netflix top 10 te vinden, op plek 9, wat inhoudt dat de actiethriller volop wordt bekeken in ons land. Of deel 4 uiteindelijk ook op de streamingdienst verschijnt, is nu nog niet bekend. Inmiddels is ook spin-off Ballerina (2024) in de maak met Ana de Armas in de hoofdrol.

Derde deel

Na het neerschieten van een lid van de High Table - het schimmige internationale huurmoordenaarsgilde - vindt de legendarische huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) zichzelf ontdaan van de beschermende diensten van de organisatie. Nu er een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd staat, moet Wick zich een weg vechten door de straten van New York terwijl hij het doelwit wordt van 's werelds meest meedogenloze moordenaars.

Beeld: Still 'John Wick 3: Parabellum' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsJohn Wick 3: Parabellum (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws