Voormalig 'Jackass'-ster Bam Margera gearresteerd voor openbare dronkenschap

Voormalig 'Jackass'-ster Bam Margera gearresteerd voor openbare dronkenschap

Voormalig Jackass-ster Bam Margera is gisteren gearresteerd voor publieke dronkenschap. Margera kwam de laatste maanden al vaker negatief in het nieuws en ontvluchtte vorig jaar al eens een afkickkliniek. Door zijn drugs-en alcoholproblemen was de stuntacteur vorig jaar niet meer te zien in Jackass Forever (2022) en Jackass 4.5 (2022).

Uit de hand gelopen etentje

Margera werd opgepakt in Burbank, Californië, nadat hij naar verluidt voor onrust had gezorgd in een Thais restaurant waar hij met zijn (van hem vervreemd geraakte) partner en zijn vijfjarige zoontje was gaan eten. De acteur zou naar een vrouw geschreeuwd hebben, en de politie stelde volgens TMZ vast dat Margera "niet in staat was voor zichzelf te zorgen".

Gezichtstattoo

De aanklacht voor openbare dronkenschap is bepaald niet het eerste 'wapenfeit' van de voormalig Jackass-ster, die in de originele serie en de eerste paar films altijd een van de vaste namen was. Vorig jaar verdween hij plots uit de afkickkliniek waar hij was opgenomen met verregaande drugs-en alcoholproblemen. Een maand geleden vroeg Nicole Boyd "vanwege onoplosbare geschillen" een scheiding aan. Onder welke omstandigheden Margera toch weer met haar uit eten was gegaan, valt niet te zeggen. Afgelopen week liet de acteur de naam van zijn zoontje nog in het Arabisch op zijn gezicht tatoeëren.

Ontslagen

Mede-Jackass-ster Steve-O zei onlangs op Instagram dat hij "gedaan had wat hij kon", maar Margera niet kon dwingen om aan zijn herstel te werken. Zijn problemen zorgden ervoor dat hij van de set van Jackass Forever werd ontslagen. Eind 2022 overleefde hij ternauwernood een heftige longontsteking, nadat hij met een ernstige vorm van corona in het ziekenhuis was opgenomen.

Beeld: Foto via depositphotos
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws