'Castlevania' seizoen 3 in maart op Netflix

'Castlevania' seizoen 3 in maart op Netflix
5 februari 2020 om 14:58

Het derde seizoen van Castlevania (2017– ) zal er echt gaan komen en is zelfs slechts een maand weg. Netflix belooft dat de animatieserie nog bloederiger en pakkender zal gaan zijn dan de voorgaande siezoenen.

Na bijna anderhalf jaar weg te zijn geweest komt seizoen drie van Castlevania, de tv-serie-aanpassing van de game die werd ontwikkeld en uitgegeven door Konami, in maart naar Netflix.

Netflix's Castlevania, geschreven door Warren Ellis, kwam uit in 2017, kreeg goede recensies en werd al snel vernieuwd voor een tweede seizoen dat in oktober van 2018 op het platform verscheen. Door het samenvoegen en matchen van verhaalelementen uit Konami's gelijknamige videogamefranchise heeft Castlevania zijn plaats veroverd als een van de meest bekeken geanimeerde 'Originals' van Netflix.

Castlevania (2017– )

Castlevania (2017– )

De serie 'Castlevania' volgt het laatst overgebleven lid van de verachte Belmont-clan. Met zijn zweep als wapen probeert hij te voorkomen dat heel Oost-Europa door het kwaad wordt uitgeroeid.
8.1

De serie volgt de monsterjager Trevor Belmont, de sluwe tovenares Sypha Belnades, en de half-menselijke, half-vampier en vervreemde zoon van Dracula, Alucard. Bevestigend dat Castlevania seizoen drie er officieel aan zit te komen, bracht Netflix vandaag een officiële poster uit op Twitter, samen met een releasedatum van 5 maart. De tweet belooft dat de serie "meer mysterie, moord, chaos en vampieren dan ooit" in petto heeft voor het volgende seizoen, en de poster bevat een aantal grote hints over wat er nog zou kunnen komen. Naast Trevor, Sypha en Alucard zijn Devil Forgemasters Hector en Isaac te zien en de machtswellustige vampiermeesteres Carmilla, en twee volledig nieuwe gezichten.

Als er echt nóg meer mysterie, chaos, moord, en vampieren in dit derde seizoen te zien zullen zijn dan in de voorgaande seizoenen, zijn wij in ieder geval erg benieuwd!

Beeld: Still van de serie 'Castlevania' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixCastlevania (2017– )

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…