Universal Pictures toont eerste trailer 'Minions 2'

Universal Pictures toont eerste trailer 'Minions 2'

Universal Pictures Nederland heeft zojuist de eerste echte trailer voor de komende film Minions: The Rise of Gru (2022) (Minions 2) uitgebracht. De film die geregisseerd wordt door Kyle Balda (Minions (2015)) en Brad Ableson, staat gepland voor een release op 24 juni dit jaar.

Geschreven door Brian Lynch, dient Minions: The Rise of Gru als een voortzetting van de film Minions uit 2015. Dit keer is de film gericht op de Minions (ingesproken door Pierre Coffin) tijdens hun eerste ontmoeting met een jonge Felonious Gru (Steve Carell), een 12-jarige jongen met een droom om 's werelds grootste superschurk te worden.

In de jaren 70 groeit Gru op in de buitenwijken. Gru is een fan van een groep superschurken die bekend staat als de Vicious 6 en smeedt een plan om kwaadaardig genoeg te worden om zich bij hen aan te sluiten. Gelukkig krijgt hij daar een beetje hulp bij van zijn trouwe volgelingen: de Minions. Samen zetten Kevin, Stuart, Bob en Otto – een nieuwe Minion met een beugel en een wanhopige behoefte om het iedereen naar zijn zin te maken – hun vaardigheden in terwijl zij en Gru experimenteren met hun eerste wapens en hun eerste missies uitvoeren.

Minions: The Rise of Gru (2022)
6.5
Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren.

Wanneer de leider van Vicious 6, de legendarische vechter Wild Knuckles (Alan Arkin) door de groep wordt afgezet, probeert Gru het nieuwste lid van de groep te worden. Maar het loopt allemaal mis en het wordt alleen maar erger als Gru hen te slim af wilt zijn en plotseling hun grootste vijand wordt. Op de vlucht zal Gru zich moeten gaan wenden tot de legende Wild Knuckles, en moeten gaan ontdekken dat zelfs slechteriken een beetje hulp nodig hebben van hun vrienden.

Taraji P. Henson is ook te horen in de film als koele en zelfverzekerde Vicious 6-leider Belle Bottom, Jean-Claude Van Damme als Jean Clawed, Lucy Lawless als Nunchuck, Dolph Lundgren als Svengeance en Danny Trejo als Stronghold.

Het is nog even wachten, maar het spektakel van Minions: The Rise of Gru (met de Nederlandse titel Minions: Hoe Gru Superschurk Werd) zal in de bioscopen los gaan barsten op 24 juni.

Beeld: Cover van film 'Minions: The Rise of Gru' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsMinions: The Rise of Gru (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws