James Gunn over nieuwe Marvel-schurk Chukwudi Iwuji: 'Eén van de beste acteurs waar ik mee heb gewerkt'

James Gunn over nieuwe Marvel-schurk Chukwudi Iwuji: 'Eén van de beste acteurs waar ik mee heb gewerkt'

De wereld maakt vanaf deze week kennis met Chukwudi Iwuji als de High Evolutionary in Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023), de nieuwe schurk waar de Guardians het tegen moeten opnemen. Regisseur James Gunn is in een interview met Variety bijzonder lovend over de acteur.

Van Peacemaker tot GotG3

Iwuji werkte enkele weken voordat hij de rol van High Evolutionary kreeg nog met James Gunn aan Peacemaker (2022– ), de DC-serie met James Gunn in de hoofdrol. Daar wist hij al het hart van de regisseur te veroveren, waarna Gunn niet lang na hoefde te denken om hem te casten als Marvel-schurk.

Hij was, samen met Viola Davis en Margot Robbie en Benicio Del Toro en een paar anderen, één van de beste acteurs met wie ik ooit het genoegen heb gehad te werken. Ik had het gevoel dat Chuk iets unieks aan de rol kon toevoegen.

James Gunn

Nu in de bioscoop

Iwuji speelt een eigenzinnige genie die een lange geschiedenis heeft met Rocket (Bradley Cooper) en nu hoopt zijn plannen in werking te laten treden. Lukt het Peter Quill (Chris Pratt) – die het verlies van Gamora nog moet verwerken – om samen met zijn team het universum opnieuw te redden?

Beeld: Copyright Marvel Studios 2023. All Rights Reserved.
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsGuardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws