Deze week nieuw op Netflix (29 mei t/m 4 juni, 2023)

Deze week nieuw op Netflix (29 mei t/m 4 juni, 2023)

Het is weer de start van een nieuwe week en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Handige Netflix-pagina's:

Dinsdag 30 mei

Ad Astra

6.5
Kijk op Netflix • Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) reist naar de uiterste hoeken van ons zonnestelsel, op zoek naar zijn vermiste vader.

Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) heeft maar één missie: zijn vader vinden. In de ruimte komt hij in plaats daarvan achter een mysterie dat de aarde bedreigt. Zijn ontdekkingen schijnen een heel nieuw licht op de mensheid en op onze plek in de kosmos.

I Think You Should Leave With Tim Robinson seizoen 3

8.0
Kijk op Netflix • In deze onconventionele comedyserie met veel gastrollen verloopt geen enkele interactie normaal.

De hilarische nieuwe zesdelige serie I Think You Should Leave with Tim Robinson van Tim Robinson steekt de draak met de meest bizarre en alledaagse situaties in het leven.

Woensdag 31 mei

Mixed by Erry

7.1
Kijk op Netflix • Een aspirant DJ en zijn twee broers smokkelen zelfgemaakte mixtapes in het Napels van de jaren tachtig en worden verrassend machtige platenproducenten die door de wet worden gezocht.

Een aspirant DJ en zijn twee broers smokkelen zelfgemaakte mixtapes in het Napels van de jaren tachtig en worden verrassend machtige platenproducenten die door de wet worden gezocht.

Perfil Falso

5.7
Kijk op Netflix • Camila ontmoet haar prins via een datingapp. Na een idyllische romance wil ze hem verrassen – om uiteindelijk vast te komen zitten in een vals paradijs.

Camila opent haar profiel op de dating app op zoek naar de man van haar dromen. Ze vindt de knappe Fernando, maar hij is niet vrijgezel en heet ook geen Fernando. Camila loopt in de val en alles wordt een nachtmerrie. De jonge vrouw is bereid alles te doen om erachter te komen wie de man die ze heeft ontmoet werkelijk is en gaat wanhopig op zoek naar de echte identiteit van de bedrieger en laat hem één voor één betalen voor elke leugen die hij haar heeft verteld en elke belofte die hij heeft gedaan..

Donderdag 1 juni

A Beautiful Life

6.4
Kijk op Netflix • Elliott, een jonge visser met een buitengewone stem, krijgt de kans van zijn leven wanneer hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne.

Elliott, een jonge visser met een buitengewone stem, krijgt de kans van zijn leven wanneer hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne. Suzanne koppelt Elliott al snel aan haar vervreemde dochter en muziekproducente Lilly. Op zijn weg om een ster te worden, bedreigen strubbelingen uit het verleden niet alleen zijn grote doorbraak, maar ook de ontluikende liefde met Lilly.

Tina

7.9
Kijk op Netflix • De documentaire 'Tina' is een ode aan een wereldwijde superster en een intiem portret over een vrouw die veel tegenslagen moest overwinnen om haar carrière, identiteit en nalatenschap op haar eigen manier vorm te geven.

Een documentaire over de wereldwijde superster Tina Turner en een intiem portret over een vrouw die veel tegenslagen moest overwinnen om haar carrière, identiteit en nalatenschap op haar eigen manier vorm te geven. Tina Turner vertelt in de documentaire haar eigen verhaal vanaf het begin van haar carrière als de Queen of R&B tot haar uitverkochte stadionconcerten in de jaren 80.

New Amsterdam seizoen 3

8.0
Kijk op Netflix • De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika.

Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold) en Alice Healy (Alison Luff) namen een grote beslissing in seizoen 2. Hoe gaat het nu verder tussen de twee? Ook maakt de coronapandemie de intrede in het nieuwe seizoen. Hoe gaan de medewerkers van het ziekenhuis hier mee om? Goodwin moet een paar moeilijke beslissingen nemen en ook een paar teams uit elkaar halen om de efficiëntie te verbeteren. In sommige delen zal hij slagen en in andere niet.

Papadag

7.6
Kijk op Netflix • Een groep vaders ontmoeten elkaar iedere donderdag bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen, ontwikkelen de papa’s een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens.

Hoe kunnen mannen hun vaderschap combineren met werk, partners, vrienden en ouders? We volgen een groep mannen die op hun papadag hun struggles delen met elkaar bij de zandbak. Zo wil Bouzian door de nieuwe fase in zijn leven weten wie zijn vader is, heeft Louis zijn handen vol aan zijn oude moeder en krijgt Ronnie maar moeilijk aan een nieuwe baan. Gelukkig hebben ze elkaar.

The Days

7.2
Kijk op Netflix • Schuldig volgens sommigen, helden volgens anderen, maar iedereen die betrokken was bij Fukushima Daiichi, wachtte een onzichtbare, dodelijke dreiging:

Door sommigen beschuldigd, door anderen geprezen als helden, worden degenen die betrokken zijn bij Fukushima Daiichi geconfronteerd met een dodelijke, onzichtbare dreiging: een ongekende nucleaire ramp.

Vrijdag 2 juni

The Estate

5.2
Kijk op Netflix • Als de zussen Macey en Savannah horen dat hun welgestelde tante niet lang meer te leven heeft, besluiten ze haar op te zoeken om de familiebanden eens goed aan te halen.

Twee zussen proberen hun terminaal zieke en moeilijk te plezieren tante voor zich te winnen in de hoop in aanmerking te komen van haar rijke nalatenschap, om er vervolgens achter te komen dat de rest van hun hebzuchtige familieleden hetzelfde idee hebben.

Ricos de Amor 2

4.7
Kijk op Netflix • Wanneer Paula Rio de Janeiro verlaat om haar werk als vrijwillige arts in het Amazonegebied te hervatten, vat Teto een impulsief plan op om haar te volgen - en er ontstaat chaos.

In dit vervolg op Ricos de Amor (2020) verlaat Paula Rio de Janeiro om haar werk als vrijwillige arts in het Amazonegebied te hervatten. Teto bedenkt een impulsief plan om haar te volgen… en er ontstaat chaos.

Missed Connections

4.2
Kijk op Netflix • Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?

Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?

Manifest seizoen 4B

7.1
Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.

In de nasleep van Angelina die een verwoestende vulkaanuitbarsting ontketent, worden de passagiers geconfronteerd met strenge controles in een wereld die gevoed wordt door haat van 828ers. Ze zijn niet langer vrij om hun eigen Oproepen op te lossen zonder voortdurend toezicht van het gewetenloze 828-register…

Valeria seizoen 3

6.6
Kijk op Netflix • Een schrijfster zit zowel in een creatieve crisis als een huwelijkscrisis en vindt haar toevlucht en steun in haar drie beste vriendinnen.

Nieuwe liefdesdriehoeken. Nieuwe levensfasen. Verjaardagen die een nieuw decennium verwelkomen. Dezelfde vier vrienden om er samen doorheen te navigeren.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Manifest' via Peter Kramer/Netflix © 2022

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws