Actiethriller 'Plane' met Gerard Butler vanaf vandaag te streamen

Actiethriller 'Plane' met Gerard Butler vanaf vandaag te streamen

Een vliegtuigcrash is de start van een gevaarlijk avontuur in Plane (2023). De actiethriller met Olympus Has Fallen-ster Gerard Butler verscheen afgelopen februari in de bioscoop en is vanaf vandaag ook al te zien op Prime Video.

Noodlanding

Butler kruipt in de huid van piloot Ray Torrance, die in een storm terecht komt waarbij zijn vliegtuig flink beschadigd raakt. Hij moet een noodlanding maken op een Filipijns eiland, waar hij met zijn passagiers terecht blijkt te zijn gekomen in een oorlogsgebied. Weet Ray zijn passagiers in leven te houden terwijl de hele wereld op zoek is naar het verdwenen vliegtuig?

Kijk Plane nu op Prime Video! 🍿

Plane 2 al in de maak

Na het succes van de actiethriller is inmiddels al een vervolg aangekondigd. Na de rechttoe rechtaan-titel Plane draagt deel 2 de titel Ship. Of Butler hierin terugkeert, is nog niet bekend.

Plane (2023)
6.5
Kijk op Prime Video • Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) komt in een storm terecht waarbij zijn vliegtuig zwaar beschadigd raakt. Hierdoor is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een Filipijns eiland.

Handige Amazon Prime Video-pagina's:

Nu te streamen

Plane is nu te zien op Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Prime Video.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Plane' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tipsPlane (2023)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws