Tom Hollands favoriete Spider-Man-film is niet een van zijn eigen films

Tom Hollands favoriete Spider-Man-film is niet een van zijn eigen films

Spider-Man-acteur Tom Holland vertelde afgelopen week, tijdens de première van zijn The Crowded Room (2023), dat volgens hem Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) de beste Spider-Man-film is die ooit is gemaakt. Hij is dan ook razendenthousiast over de recente komst van de tweede film in de reeks, Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One (2023).

Hollands favoriet

Als je het Holland vraagt, tipt geen van de films waarin hij te zien is als de superheld Spider-Man aan de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018). Hij liet zich enthousiast uit over het project:

Ik denk dat de eerste Spider-Verse-film de beste Spider-Man-film is die ooit is gemaakt. Ik ben zo trots op iedereen die erbij betrokken is. Producent Amy Pascal is als mijn moeder. Ik zou met haar meegaan naar de première als haar date, maar ik kon er niet naar toe omdat ik hier moet zijn. Ik ben echt ongelooflijk trots op de makers en kan niet wachten op de tweede film. Ik weet zeker dat het aan alle verwachtingen zal voldoen.

Tom Holland

Spider-Man 4

Holland gaf ook een update over de ontwikkeling van Spider-Man 4, die vertraging oploopt wegens de schrijversstaking. Helaas kon hij er maar weinig details over bekendmaken:

Ik kan daar niet over praten, maar ik kan wel zeggen dat we hebben vergaderd. We hebben de besprekingen op pauze gezet uit solidariteit met de schrijvers. Er zijn meerdere gesprekken gevoerd, maar op dit moment is het nog erg, erg vroeg.

Tom Holland
Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
8.4
Kijk op Pathé Thuis • 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' stelt je voor aan Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en aan de eindeloze mogelijkheden van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.
Beeld: Still 'Spider-Man: Far from Home' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsSpider-Man: Homecoming (2017)Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)Spider-Man: Far From Home (2019)Spider-Man: No Way Home (2021)Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws