De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 23, 2023)

De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 23, 2023)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een heleboel nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo verscheen het vierde en tevens laatste seizoen van Never Have I Ever (2020–2023) en is nu de Zweedse misdaadserie Barracuda Queens (2023– ) te zien, alsook docuserie Tour de France: Au coeur du peloton (2023– ) over de Tour de France.

Handige Netflix-pagina's:

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix.

 1. 8.2
  Kijk op Netflix • Deze docuserie volgt zeven teams van wielrenners tijdens hun deelname in 2022 aan de meest slopende wielerwedstrijd ter wereld.
 2. 8.1

  Bloodhounds (2023)

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Netflix • Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële problemen.
 3. 8.0
  Kijk op Netflix • Deze intieme docuserie volgt het veelzijdige leven en de carrière van Arnold Schwarzenegger, van bodybuildingkampioen tot Hollywoodster en politicus.
 4. 7.9
  Kijk op Netflix • Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.
 5. 7.1
  Kijk op Netflix • 'Human Resources' is een spin-off van 'Big Mouth' en gaat nog veel verder dan haar originele serie. De show draait om Hormone Monsters, Depression Kitties, Shame Wizards, die samen de mensheid door elk aspect van hun leven loodsen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Barracuda Queens' via Netflix / Ulrika Malm

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws