'Mocro Maffia'-makers komen met zesde en laatste seizoen

'Mocro Maffia'-makers komen met zesde en laatste seizoen

De makers van Videoland-hitserie Mocro Maffia (2018– ) hebben goed en slecht nieuws voor de fans van het eerste uur. Na het vijfde komt er ook een zesde seizoen, maar de serie zal daarmee ook definitief tot een einde komen.

Hulpkreet?

Vorige week startten op Videoland de wekelijkse afleveringen van de vijfde reeks. In de nasleep van 'tussenfilm' Mocro Maffia: Tatta (2023) moet Paus de moeilijke afweging maken of hij de hulp van Potlood inroept, en krijgt de intrige rond Paus' zus Samira, Tonnano en Tatta een vervolg.

Goed en slecht nieuws

Terwijl deze verwikkelingen in volle gang zijn, komt de streamingdienst met een explosieve nieuwe aankondiging:

Het nieuws over dit 'allesbepalende laatste seizoen' maakt een einde aan alle speculaties over de 'rekbaarheid' van de serie. Fans kunnen na het lopende seizoen uitkijken naar een laatste kunststukje, maar daarna is de serie definitief gedaan.

Mocro Maffia (2018‑ )
8.2
'Mocro Maffia' is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk.

Seizoen 5 nog in gang

Een releasedatum voor het zesde seizoen is nog buiten beeld, maar Videoland geeft wel duidelijk mee dat we de nieuwe afleveringen in 2024 kunnen verwachten. Voor nu komt elke vrijdag een nieuwe aflevering van seizoen 5 uit op de streamingdienst.

Beeld: Still 'Mocro Maffia' via Videoland
Tekst: Videoland

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series VideolandMocro Maffia (2018– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws