'Poor Things' trailer: Emma Stone schittert in nieuwe film van 'The Favourite'-regisseur

'Poor Things' trailer: Emma Stone schittert in nieuwe film van 'The Favourite'-regisseur

Oscarwinnares Emma Stone heeft haar volgende hoofdrol gevonden met Poor Things (2023), die komend najaar in première gaat. Vandaag is alvast de eerste trailer te zien.

Romantische wetenschap

Godwin Baxter is een exentrieke wetenschapper die Bella Baxter opnieuw tot leven wekt, een beetje als Frankenstein en zijn monster. Deze keer heeft de wetenschapper echter het plan om haar als zijn geliefde te hebben, maar de nieuwsgierige Bella wil liever haar seksualiteit verder ontdekken. Ze besluit op reis te gaan door Europa, waar ze genoeg andere mannen ontmoet.

Veelbelovend

Naast La La Land-ster Emma Stone wordt de andere hoofdrol van de wetenschapper gespeeld door niemand minder dan de viervoudig Oscargenomineerde acteur Willem Dafoe. Ook Margaret Qualley is van de partij, bekend van Netflix-serie Maid (2021), net als Mark Ruffalo. Dat belooft veel goeds. De film is geregisseerd door Yorgos Lanthimos, die eerder Dogtooth (2009) en The Favourite (2018) maakte, tevens met Emma Stone.

Poor Things (2023)
8.0
Poor Things vertelt het ongelofelijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Emma Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr.

Komend najaar in de bioscoop

Poor Things draait vanaf 5 oktober in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort op het witte doek in première gaan, kun je hier terecht.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Poor Things' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopPoor Things (2023)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws