Harrison Ford bevestigt startdatum productie 'Indiana Jones 5'

Harrison Ford bevestigt startdatum productie 'Indiana Jones 5'
15 februari 2020 om 13:19

Eerder deze maand bevestigde de president van Lucasfilm Kathleen Kennedy al dat het vijfde deel van de Indiana Jones-franchise geen reboot, maar een voortzetting van de vorige films zal zijn, met de terugkeer van Harrison Ford als de avontuurlijke archeoloog. In een recent interview met CBS Sunday Morning, heeft de Oscargenomineerde acteur eindelijk informatie vrijgegeven over zijn betrokkenheid bij Indiana Jones 5 (2021), waaruit blijkt dat de productie van de film over twee maanden zal gaan beginnen, op tijd voor de geplande release op 9 juli 2021.

Harisson Ford meldde:

Ik ben altijd blij om terug te keren naar deze personages. Weet je, als we de kans hebben om een andere te maken is het omdat de mensen van ze hebben genoten. Ik voel me verplicht om ervoor te zorgen dat onze inspanningen net zo ambitieus zijn als toen we begonnen. Je hebt een gevoel van verantwoordelijkheid voor je klanten.

Daarna gaf hij nog wat meer uitleg over waarom hij het over klanten heeft i.t.t. fans:

Ik zie de mensen die naar mijn films gaan meer als klanten dan als fans. Fans voelt een beetje raar voor mij, maar dat is altijd zo geweest. Maar het feit dat deze mensen mijn werk ondersteunen en ik verantwoordelijk ben voor de kwaliteit van de service die ik bied, voelt dat beter voor mij.

'Indiana Jones 5' is al sinds 2016 in ontwikkeling en Steven Spielberg, die alle vorige Indiana Jones-films regisseerde, zal deze nieuwste film waarschijnlijk van een script geschreven door David Koepp gaan leiden.

Indiana Jones 5 (2021)
Het plot van 'Indiana Jones 5' is nog onbekend.

Dit zijn de vier voorgaande Indiana Jones-films:

De vier films hebben bijna 2 miljard dollar wereldwijd opgebracht.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still van de film 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsIndiana Jones 5 (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten