'Uncharted'-film: Tom Holland bespreekt rol als Nathan Drake

'Uncharted'-film: Tom Holland bespreekt rol als Nathan Drake
19 februari 2020 om 16:11

Uncharted (2021) heeft met wat moeilijkheden te maken gehad preproductie, maar het lijkt erop dat de film eindelijk de zaken op orde heeft. Bij de wereldpremière voor Disney Pixar's Onward (2020) besprak acteur Tom Holland de aankomende film, gebaseerd op de populaire PlayStation-serie van Sony, en hoe het de kijkers een kans zal geven om een versie van Nathan Drake te zien die nog niet in de videogames is verschenen.

Uncharted (2021)

Uncharted (2021)

'Uncharted' is een prequel voor de games, met in de hoofdrol Tom Holland als een jongere Drake, die ons details laat zien over hoe hij Sully heeft ontmoet en bevriend is geraakt.

"Er komt zeker veel inspiratie van de games af, maar het is een zeer jonge, frisse kijk op het personage, omdat we hem uiteraard nog niet zo veel hebben gezien toen hij jonger was", zei Holland. "Maar het is een geweldige film, en het is wereldwijd. We reizen de wereld rond, we zien een aantal geweldige plekken, en Mark Wahlberg en ik gaan samen een geweldige zomer tegemoet."

Bekijk hier het interview met Tom Holland door IGN:

Holland's optimisme kan de boost zijn die Uncharted nodig heeft. Fans zijn bijzonder voorzichtig gezien het aantal regisseurs dat de film heeft verlaten, maar Holland lijkt de fans op hun gemak te stellen. Hij is zelf een fan van het bronmateriaal, en dat is tot nu toe een grote zegen geweest voor Sony en bijvoorbeeld Marvel's Spider-Man-franchise.

Met het recente succes van Paramount's Sonic (2020) zal er waarschijnlijk wat meer druk op Sony komen te staan om Uncharted op orde te krijgen. Helaas had Sony haast om het filmen af te ronden voordat Holland begon met het filmen van de derde film in de huidige Spider-Man-franchise, en dat zou de reden zijn geweest voor het vertrek van Travis Knight als regisseur. Er is sindsdien geen progressie geweest en de releasedatum is telkens verder vooruit geschoven. Om deze reden is het nu nog steeds niet bekend wanneer Uncharted moet gaan verschijnen.

Beeld: Still van de game 'Uncharted 4' via IGDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsUncharted (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten