Gerucht: Tom Hardy is gecast als de volgende James Bond

Gerucht: Tom Hardy is gecast als de volgende James Bond
19 september 2020 om 13:21

Al in 2018 zei Pierce Brosnan, die eerder James Bond belichaamde, dat hij in Tom Hardy een mooie opvolger zag voor Daniel Craig. Nu lijkt het erop dat dit gaat gebeuren. Hoewel het nog niet bevestigd is, schreef The Vulcan Reporter dat Hardy gecast is als Bond.

De casting zou sinds juni vaststaan en in november bekendgemaakt worden, maar aangezien No Time to Die (2020) uitgesteld is, zou de officiële berichtgeving nog wel eens langer op zich kunnen laten wachten.

Tom Hardy is een van de favorieten van fans, maar ook Idris Elba, Tom Hiddleston en Richard Madden zijn al vaker genoemd als mogelijke acteurs om de MI6-agent te spelen. Hardy zou zich voegen bij de eerdere Bond-acteurs Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en dus Daniel Craig.

De James Bond-franchise is een van de langstlopende filmseries. Sinds 1962 zijn er films gemaakt, al was er wel een hiatus van zes jaar tussen 1989 en 1995. Het nieuwste deel in de serie laat ook veel langer op zich wachten dan de bedoeling leek, met een wisseling van regisseurs, blessures en nu de coronacrisis, lijkt de 25e film bijna gedoemd.

Hardy speelde recent in Capone (2020) de titelrol en is ook bekend van Venom (2018), waarvoor hij nu bezig is met het vervolg Venom: Let There Be Carnage (2021). Voordat we Hardy wellicht als Bond zullen zien, moeten we nog even afwachten of No Time To Die werkelijk op 12 november in de bioscoop zal gaan draaien.

No Time to Die (2020)
In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Legend' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsNo Time to Die (2020)

Lees ook: Rechter Ruth Bader Ginsburg overleden: kijk deze films over haar impactvolle leven

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten