'Doom Patrol' seizoen 2 nu te zien op Amazon Prime Video

'Doom Patrol' seizoen 2 nu te zien op Amazon Prime Video
21 september 2020 om 13:46

Het tweede seizoen van de komische superheldenserie Doom Patrol (2019– ) is nu te zien op Amazon Prime Video. De streamingdienst voegt vandaag alle negen nieuwe afleveringen toe.

In Doom Patrol worden personages uit het DC-universum samengebracht. Zo zien we Robotman, Negative Man, Elasti-Woman en Crazy Jane, die onder leiding van wetenschapper The Chief de aarde beschermen. Elk lid van de Doom Patrol heeft verschrikkelijke dingen meegemaakt en wordt gezien als een freak. Samen bundelen ze hun krachten om de wereld te redden die niets met hen te maken wil hebben.

Bekijk hier de trailer van Doom Patrol seizoen 2:

De serie is gebaseerd op de stripboeken van Arnold Drake en Bob Haney uit de jaren 60. De hoofdrollen van de Doom Patrol-leden zijn onder anderen weggelegd voor Brendan Fraser, Matt Bomer, April Bowlby, Diane Guerrero, Timothy Dalton en Riley Shanahan.

In Amerika kwam het tweede seizoen al eerder dit jaar uit op de nieuwe streamingdienst HBO Max, waar de serie zo'n groot succes is dat er meteen een derde seizoen werd besteld.

De serie past goed binnen ons aanbod en we zijn blij dat we de serie een derde seizoen kunnen geven, zodat de groep met zijn unieke verhalen critici en fans plezier zal blijven doen.

Sara Aubrey, contentbaas HBO Max

Seizoen 2 van Doom Patrol is nu te bekijken op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Amazon Prime Video.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Doom Patrol' via TMDb

Meer over:

Series Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tipsDoom Patrol (2019– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten