Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
17 oktober 2020 om 18:31

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Onder andere het derde seizoen van de Australische dramaserie Wanted (2016– ) ging deze week in première op Netflix. Ook verscheen de langverachte eerste aflevering van Star Trek: Discovery (2017– ) seizoen 3. In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.7
  Kijk op Netflix • Terwijl ze samen bij een bushalte wachten, zijn de totale onbekenden Lola en Chelsea getuige van een autodiefstal met fatale gevolgen.
 2. 7.3

  The Cabin with Bert Kreischer (2020– )

  Nieuw! Seizoen 1, 5 afleveringen
  Kijk op Netflix • De drukke comedian Bert Kreischer gaat naar een hut om tot rust te komen en nodigt zijn grappige vrienden uit om samen geest, lichaam en ziel te reinigen.
 3. 7.0

  Grand Army (2020)

  Nieuw! Seizoen 1, 9 afleveringen
  Kijk op Netflix • Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst te grijpen.
 4. 6.6

  La Révolution (2020– )

  Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
  Kijk op Netflix • In een fictieve geschiedenis van de Franse Revolutie ontdekt de latere uitvinder van de guillotine een ziekte die de adel ertoe aanzet om gewone burgers te vermoorden.
 5. 6.3

  Alguien tiene que morir (2020)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-3
  Kijk op Netflix • In het Spanje van de jaren 50 wil een echtpaar dat hun zoon uit Mexico terugkeert om zijn verloofde te ontmoeten.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week de eerste aflevering van het derde seizoen van Star Trek: Discovery (2017– ), waarin de Federatie volledig moet herstellen nadat deze in de toekomst ten onder is gegaan. Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering op Netflix.

Star Trek: Discovery (2017– )
7.3
'Star Trek: Discovery' speelt zich tien jaar voor de avonturen van Captain Kirk en Spock af, in de 'reguliere tijdlijn'.

Nieuwe afleveringen van terugkerende series verschenen er van de volgende series. De nieuwste aflevering van Undercover is nu nog niet te zien, deze staat voor morgen (zondag) om 20:55 uur op de planning:

Bekijk alle nieuwe films en series op Netflix op Nieuw op Netflix.

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten